9.29.2013

::Tangle Teezer REVIEW

Το βλέπεις παντού. Σε blogs, σε videos στο Υοutube, σε πολλά sites που εμπορεύονται είδη καλλωπισμού (πώς τα λέω έτσι!). Τέλος πάντων, με τα πολλά, λες δεν μπορεί κάτι γίνεται μ' αυτό το περίεργο πραγματάκι και επειδή έχεις και έναν έρωτα με τα μαλλιά σου, το αγοράζεις. Αυτή μπορεί να είμαι εγώ ή και εσύ, ε;



Το Tangle Teezer είναι μια πρωτοποριακή βούρτσα μαλλιών που λόγω υλικού και τρόπου κατασκευής, επιτρέπει τη χρήση σε βρεγμένα και στεγνά μαλλιά, χωρίς να "σπάει" την τρίχα και υπόσχεται εύκολο ξεμπέρδεμα!

Το τελευταίο ήταν η μεγαλύτερη ώθηση στο να την αποκτήσω! Έχω μακριά μαλλιά αλλά δυστυχώς, αρκετά λεπτή τρίχα - πράγμα που απαιτεί ατελείωτη υπομονή στο χτένισμα ακόμα και μετά το λούσιμο (με μαλακτική κρέμα εννοείται!).



Τη χρησιμοποιώ μόλις μια εβδομάδα αλλά έχω εντυπωσιαστεί από το πόσο πολύ βοηθάει στο ξεμπέρδεμα! Επίσης μου αρέσει - ή μάλλον απολαμβάνω - την αίσθηση που δημιουργεί όταν χτενίζεις τη ρίζα του μαλλιού (αυτό το περίεργο massage στο κρανίο). Ωστόσο, δεν νομίζω ότι "σπάει" την τρίχα λιγότερο από τις συμβατικές βούρτσες μαλλιών. Και τέλος, εννοείται ότι ακόμα και με αυτό το προϊόν, συνεχίζω να αποφεύγω το βούρτσισμα αν τα μαλλιά μου δεν είναι σχεδόν στεγνά.

  • Την αγόρασα από το e-Bay, οπότε αν κάποια ενδιαφέρεται για περαιτέρω πληροφορίες, μπορώ να σας δώσω τα στοιχεία του πωλητή.




4 σχόλια: