9.11.2013

::Macadamia - Deep Repair Masque

Ένα έχω να πω για αρχή, wow!!!

Ήθελα καιρό μια καλή μάσκα μαλλιών γιατί τα καημένα είναι μεν μακριά αλλά η λεπτή μου τρίχα δεν τα αφήνει να αναδειχθούν. Και έτσι πήρα την απόφαση να δοκιμάσω αυτή της Macadamia. Την αγόρασα από το StrawberryNet που είχε την καλύτερη νομίζω τιμή (20e - 250ml). Το αποτέλεσμα ήταν τουλάχιστον εντυπωσιακό!

Η μάσκα λειτουργεί ως εξής: λούζεσαι κανονικά (και με conditioner), ξεβγάζεις τα μαλλιά, απλώνεις τη μάσκα από τη ρίζα ως τις άκρες και χτενίζεις απαλά ώστε να απλωθεί σωστά, περιμένεις 8-10 λεπτά (προαιρετικά τραγουδάς στο μπάνιο) και ξεπλένεις. Boom! Άγγιζα τα μαλλιά μου και δεν το πίστευα το πόσο μεταξένια υφή είχαν!



Το αν στην πραγματικότητα κάνει όσα υπόσχεται, δηλαδή αναδόμηση, λάμψη και ελαστικότητα, θα το δω εν καιρώ προς το παρόν δηλώνω ενθουσιασμένη.


Tέλος να σας πω ότι το όνομα της εταιρίας προέρχεται από τον καρπό που περιέχεται στα προϊόντα τους το οποίο εναλλακτικά ονομάζεται "καρύδι Αυστραλίας" και έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες.


13 σχόλια:

  1. Φοβερό το μαλλί!!!
    Δοκίμασε τώρα και λάδι καρύδας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σίγουρα πρέπει γιατί το δαφνέλαιο μας βγήκε μάπα. Για κάποιο λόγο προς το παρόν, δεν το έχει κανένα φαρμακείο.
    Τη μάσκα να την δοκιμάσεις οπωςδήποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε μαγαζί με βιολογικά θα έχει!
      Λέω να τη δοκιμάσω,δεν γινεται κι αλλιώς!
      Τη χτένα από που την πήρες??

      Διαγραφή
  3. Την είχα πάρει από Dubai αλλά την έχει και στο:
    http://www.feelunique.com/p/Kent--Large-Porcupine-Hair-Brush
    Πολύ ωραία βούρτσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ με την Κων/να, πάρε λάδι καρύδας και βάζε το σαν μάσκα πριν το λούσιμο 1 φορά την εβδομάδα και μετά το λούσιμο βάλε και καλό conditioner και θα είναι πολύ μαλακό το μαλλί σου :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όπου έχω ρωτήσει, δεν υπάρχει!Μάλλον πρέπει να το παραγγείλω από το online μαγαζί. Σ' ευχαριστώ πάντως :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω μπορείς να βρεις σε μαγαζί με βιολογικά προϊόντα και σε κάποια φαρμακεία! :) Εγώ το πήρα online απ'το site iherb.com ! x

      Διαγραφή
    2. Ζήτησα από ένα φαρμακείο (στο οποίο έχω κάνει καταθέσεις, όχι αστεία!) να μου φέρουν! Το περιμένω σύντομα :)

      Διαγραφή
  6. για το λαδι καρυδας εχει και το feel unique η το look fantastic και το iherb.θελω παρα πολυ να δοκιμασω αυτη τη μασκα αλλα ποναει τοσο η τιμη της!μολις βρω προσφορα ομως,εφυγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντως μετά από μια εκτενή θεωρώ έρευνα αγοράς, το StrawberryNet ήταν το πιο οικονομικό και απ' ότι ξέρω βάζουν συχνά επιπλέον έκπτωση οπότε, έχε το νου σου!

      Διαγραφή
    2. Και δεν έλεγα τίποτα άλλο! Έβαλαν 10% έκπτωση μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου! Στα 17,5 ευρουλάκια η μάσκα!

      Διαγραφή
    3. Ναι ναι το ειδα το πρωι.αναλογικα παντως στα 500ml το beautybay ειναι 5ε φθηνοτερο! Σε καποια φαση την ειχε βαλει και ημερησια προσφορα στη μιση τιμη νομιζω πριν δυο τρεις μηνες.απορω πως το εχασα!

      Διαγραφή
    4. Τα 250ml είναι υπεραρκετά για τα δικά μου μαλλιά που είναι μακρυά. Οπότε ίσως η μεγαλύτερη συσκευασία να είναι κάπως υπερβολική. Κρίμα! Δεν είναι να χάνονται τέτοιες ευκαιρίες!

      Διαγραφή