7.28.2014

::Mascara - the waterproof edition by Erre Due

Δεν συνηθίζω να χρησιμοποιώ αδιάβροχες mascara γιατί, βαριέμαι αφόρητα την διαδικασία του ντεμακιγιάζ. Με τόση προτροπή όμως από πολλές beauty bloggers, μπήκα στον πειρασμό να δοκιμάσω την Volumizing Waterproof mascara της Erre Due. Επίσης, μετά από ιδιαίτερη επιμονή της πωλήτριας, αγόρασα και τη Bi-Phase Cleansing Lotion.





Με τη mascara, έχω κατενθουσιαστεί!
Έχει πλαστικό κωνικό βουρτσάκι που εξασφαλίζει τέλειο διαχωρισμό των βλεφαρίδων, ακόμα και των πιο μικρών. Παρόλα αυτά, για περισσότερο όγκο και πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, σίγουρα χρειάζεται και 2η στρώση. Μετά από συνεχείς ολοήμερες δοκιμές σε παραλία, με σιγουριά δηλώνω ότι έμεινε ανέπαφη. Ούτε μουντζούρες, ούτε τριμμένα κομματάκια! Το μόνο αρνητικό είναι πως αργεί να στεγνώσει, συνεπώς για το πρώτο μισάωρο μετά την εφαρμογή, καλύτερα να είστε λίγο προσεχτικές.

Η διφασική λοσιόν από την άλλη, δεν μου άρεσε καθόλου και ας επέμενε η κοπέλα ότι είναι το καλύτερο προϊόν για να αφαιρέσεις τη συγκεκριμένη mascara. Έβρεξα το βαμβάκι με τη λοσιόν, το κράτησα πάνω στο μάτι για να εισχωρήσει, αλλά τίποτα.  Θέλει πολλές επαναλήψεις και πολύ τρίψιμο. Τελικά, ξεβάφομαι με ένα λάδι ντεμακιγιάζ (που κάνει σαφώς καλύτερη δουλειά) και στη συνέχεια χρησιμοποιώ τη λοσιόν για να αφαιρέσω τυχόν υπολείμματα.




Φιλιά
xxx

6 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία φαίνεται η μάσκαρα! Ποια είναι η τιμή της;
    Τη λοσιόν την έχω και συμφωνώ ότι είναι πολύ πολύ μέτρια. Στα μάτια μου προκαλεί έντονο τσούξιμο. Το μόνο πρακτικό είναι ότι χωράει να βουτήξεις μπατονέτα στο μπουκαλάκι όταν θέλεις να κάνεις μικροδιορθώσεις :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γύρω στα 10-12 ευρώ. Εμένα δεν με έτσουξε, αλλά κοκκίνιζε η περιοχή γύρω από τα μάτια από το τρίψιμο. Χαχαχα, έχεις δίκιο, σήμερα το πρωί έκανα την πατέντα με τη μπατονέτα!

      Διαγραφή
  2. αυτη η μασκαρα εχει διαχασει τον κοσμο..πραγματικα..αλλοι λενε πολυ καλα και αλλοι τα χειροτερα..εμενα δε με ενθουσιαζει το βουρτσακι..νομιζω οτι δεν θα με βολεψει..το συγκεκριμενο ντεμακιγιαζ ειναι πολυ κακο εχεςι δικιο..εμενα με τσουζει και δεν αφαιρει καθολου ευκολα ακομα και την απλη μασκαρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το βουρτσάκι μ' αρέσει πολύ και δουλεύεται εύκολα, μόνο που σχεδόν πάντα μουτζουρώνομαι ελαφρώς αλλά αυτό μου συμβαίνει και με άλλες mascara. Όσο για το ντεμακιγιάζ, ήμουν στο τσακ να το γυρίσω πίσω..
      Αν τύχει να τη δοκιμάσεις πάντως, περιμένω εντυπώσεις..

      Διαγραφή
  3. Hmm αυτή η μάσκαρα μου έπαιρνε περίπου 50 λεπτά για να στεγνώσει στα μάτια μου...Φτερνιζόμουν και έκανα μουτζούρες! Ευτυχώς τη βολεύτηκε η αδερφή μου :)
    Η μπλε της ιδιας σειρας ειναι εξαιρετικη!! Μάλλον έπεσα σε προβληματική παρτίδα, τι να πω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, έχει ένα θεματάκι μέχρι να στεγνώσει αλλά σε αποζημιώνει η διάρκεια της νομίζω..Αφού βολευτήκατε, όλα καλά! Φιλιά!

      Διαγραφή