5.15.2014

::Lierac Dioptidemaq

Τελευταία, παρατήρησα πως ακόμα και το micellaire νερό της Bioderma δεν κατάφερνε να αφαιρέσει όλη τη mascara από τα μάτια. Άρα ήθελα κάτι αποτελεσματικό αλλά ταυτόχρονα πολύ απαλό για να αποφύγω τριψίματα και ερεθισμούς. Μάντεψε! Το βρήκα!




Το Dioptidemaq της Lierac είναι ακριβώς αυτό που έψαχνα, ένα απαλό gel που ξεβάφει τα μάτια με ελάχιστη προσπάθεια. Αλλά δεν σταματά εκεί καθώς τα συστατικά του επιλέχθηκαν ώστε παράλληλα, να περιποιούνται την περιοχή των ματιών. Είναι ένα προϊόν πλούσιο σε καταπραϋντικά ανθόνερα και παράγωγα κερατίνης που ενυδατώνουν το δέρμα και προστατεύουν την πτώση βλεφαρίδων. Α!Και σε περίπτωση που αναρωτιέστε, δεν αφήνει καθόλου λιπαρότητα. Μπορείτε να το βρείτε στα φαρμακεία, ηλεκτρονικά και μη (εγώ το αγόρασα από το inatural.gr).

Πως το χρησιμοποιώ; Βάζω μια μικρή ποσότητα σε νωπό βαμβάκι, το απλώνω πολύ απαλά στο βλέφαρο και με φορά από την εσωτερική στην εξωτερική γωνία του ματιού, επαναλαμβάνω μέχρι το βαμβάκι να είναι καθαρό. Λειτουργεί εξίσου καλά και με αδιάβροχα προϊόντα.

Υ.Γ: Επειδή είναι το πρώτο προϊόν που χρησιμοποιώ από τη LIERAC και έχω ενθουσιαστεί, περιμένω προτάσεις για όσων έχετε δοκιμάσει και σας άρεσαν.

Φιλιά
xxx


3 σχόλια:

  1. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά τώρα θέλω πολύ. Πολύ όμως. Ειδικά μετά τη σύγκριση με το Bioderma (ούτε αυτό το έχω δοκιμάσει αλλά κάτι με σταματάει κάθε φορά, ίσως το ότι θεωρώ το micellaire της Lierac πολύ wow για να δοκιμάσω νέο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έτυχε ποτέ να το δοκιμάσω αλλά από τα λεγόμενα σου μου φαίνεται ωραίο .Μα αρέσει να δοκιμάζω προϊόντα ντεμακιγιάζ μέχρι να βρω το τέλειο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελπίζω, αν το δοκιμάσετε να αρέσει και σε εσάς εξίσου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή