5.21.2014

::Cellulite endless fight

Κυτταρίτιδα και καλοκαίρι δεν συνδιάζονται. Όσο και αν την αγνοούμε κατά τη διάρκεια του χειμώνα, έρχεται η στιγμή που η παρουσία της γίνεται ενοχλητική.
Αν και είμαι σίγουρη ότι οι περισσότερες, ξέρετε περί τίνος πρόκειται, ας πούμε δυο λογάκια...
Η κυτταρίτιδα, είναι εναπόθεση νερού και λίπους ανάμεσα στο δέρμα και τον υποδόριο ιστό. Ο συνδετικός ιστός χάνει την ελαστικότητά του και το δέρμα καταλήγει με μια μορφή φλοιού πορτοκαλιού. Πολλοί παράγοντες οδηγούν στη δημιουργία κυτταρίτιδας αλλά σαφώς, η καθιστική ζωή και η συσσώρευση τοπικού λίπους, επιδεινώνουν ιδιαίτερα την κατάσταση.

Αν και το συγκεκριμένο post δημιουργήθηκε για να σας μιλήσω για δυο καλλυντικά προϊόντα που χρησιμοποιώ τον τελευταίο καιρό, πριν σας τα παρουσιάσω, θέλω να σας πω ότι η σωστή διατροφή, η συχνή άσκηση και η καλή ενυδάτωση του οργανισμού μπορούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα στη ρίζα του και να διατηρήσουν το αποτέλεσμα σε βάθος χρόνου.



  • Somatoline Cosmetic Εντατικό Αδυνάτισμα Νύχτας
Περιέχει ένα φυσικό καλλυντικό σύμπλεγμα που με τη βοήθεια του μασάζ (θερμότητα) διευκολύνει τη μείωση συσσωρευμένου πάχους, διευρύνει τοπικά την κυκλοφορία του αίματος και βοηθά στην αποσυμφόρηση των ιστών από περιττά υγρά. Εφαρμόζεται σε μηρούς, γλουτούς και μέση μία φορά την ημέρα, με κυκλικές κινήσεις. Η εταιρία υπόσχεται απώλεια έως και 2,5cm σε 10 νύχτες συνεχούς εφαρμογής. 

Το χρησιμοποιώ 1 μήνα  και έχω 1,2cm  διαφορά και αισθητά πιο λείο και απαλό δέρμα. Απορροφάται πολύ γρήγορα από το δέρμα και δεν αφήνει λιπαρότητα. Η μυρωδιά του δεν με ξετρελαίνει, αλλά ποιος νοιάζεται;
Σημείωση: Όταν χρησιμοποίησα την κρέμα 8 ώρες μετά από αποτρίχωση, ένιωσα να καίγεται το δέρμα μου αλλά υποθέτω ότι ήταν λόγω ανοιχτών πόρων και ερεθισμένης επιδερμίδας.

  • Κοrres Exfoliating Body Soap
Ένα απολεπιστικό σαπούνι γλυκερίνης, για μασάζ μέσα στο ντους. Περιέχει κόκκους φυκιών και καφεϊνης (με την αντίστοιχη, όχι και τόσο ευχάριστη μυρωδιά), τα οποία βοηθούν στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και την ενυδάτωση του δέρματος. Δεν το προτείνω σε καμία με πολύ ευαίσθητο δέρμα ή σε όσες δεν αρέσουν τα "ισχυρά" scrubs γιατί αυτό το πράγμα δεν αστειεύεται!Γενναίες αυτού του κόσμου, go ahead και σίγουρα θα σας ανταμείψει!

Φιλιά
xxx

2 σχόλια:

  1. Και εγώ τις ίδιας εταιρίας χρησιμοποιώ για κρεμούλα αυτό το διάστημα .Αλλά ένα τέτοιο σαπούνι έψαχνα σπεύδω να το αγοράσω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή