5.28.2014

::FOTD with 5 products

Στην καθημερινότητά μας θέλουμε ένα απλό και γρήγορο μακιγιάζ. Εδώ έχω τα 5 προϊόντα που χρησιμοποιώ για δημιουργήσω ένα φρέσκο look.




Bourjois - 123 Perfect CC cream "Rose Beige"
Από τα ωραιότερα προϊόντα της κατηγορίας του, τουλάχιστον εμένα μου ταιριάζει πολύ! Έχει λίγο ρευστή  σύνθεση και έχω καταλήξει ότι προτιμώ να την απλώνω με τα χέρια. Μόλις απορροφηθεί δημιουργεί ένα ομοιόμορφο φιλμ, λες και είναι δεύτερο δέρμα! Έχει μέτρια κάλυψη, ημι-ματ τελείωμα και SPF15. Η διάρκειά της είναι ικανοποιητική, σε εμένα αντέχει περίπου 6 ώρες χωρίς πούδρα. Το μόνο πρόβλημα είναι πως βγαίνει σε 4 αποχρώσεις, οπότε ίσως δυσκολευτείς λίγο να βρεις αυτό που σου ταιριάζει.

MAC - Select Moisturecover "NW20"
Είναι το αγαπημένο μου concealer. Λεπτόρρευστο, απλώνεται πολύ εύκολα με τα δάχτυλα, καλύπτει σχεδόν τέλεια τους μαύρους κύκλους και δεν μαζεύεται στις γραμμές του ματιού. Αν δεν θέλω να χρησιμοποιήσω βάση στο πρόσωπο, καλύπτω τις μικρές ατέλειες με αυτό και με λίγη πούδρα, είμαι έτοιμη!

The Body Shop - Bronzing Powder "Medium matte"
Το αγόρασα πρώτη φορά φέτος, αλλά κάτι μου λέει πως θα γίνει μέλος της μόνιμης συλλογής μου. Είναι το απόλυτο ματ bronzer, που δεν πορτοκαλίζει ώστε να φαίνεται αφύσικο. Το μεγάλο του συν είναι ότι δύσκολα θα το παρακάνεις αφού δουλεύεται εύκολα και μπορείς να χτίσεις το αποτέλεσμα που θες.

Dior - Diorshow Black out "099"
Είπα να μην έχω ανοιχτές 3-4 mascara και να φοβάμαι μην στεγνώσουν, οπότε χρησιμοποιώ μία μέχρι τέλους. Αυτή την περίοδο, είναι η σειρά της Black out. Μια κατάμαυρη mascara, με μεγάλο τρίχινο βουρτσάκι. Με ένα πέρασμα, έχω  φυσικό αποτέλεσμα - αρκετό για να δώσει βάθος στο βλέμμα. Μπορείς όμως με 2 ή 3 στρώσεις, να δημιουργήσεις δραματικό νυχτερινό look.

NYX - Butter Gloss "Creme Brulee"
Γενικά δεν είμαι fan των lip glosses, αλλά τα συγκεκριμένα είναι εξαιρετικά. Έχουν τέλεια χρωματική απόδοση, δεν κολλάνε ιδιαίτερα στα χείλη και η διάρκειά τους θεωρώ πως είναι αξιόλογη (ιδιαίτερα για την τιμή τους). Μυρίζουν βανίλια και έχουν πραγματικά βουτυρένια υφή. Αν δεν τα έχετε δοκιμάσει, σπεύσατε!

8 σχόλια:

  1. Τώρα το καλοκαίρι είναι ότι πρέπει ένα τέτοιο μακιγιάζ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το είχα στο νου μου το μπρονζερ της TBS και όλο λεω να το πάρω και το αμελώ...αυτό το καλοκαίρι (να να να να να) σίγουρα θα το τιμήσω!! Μου το θύμισες girl!! φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω πως θα το λατρέψεις!Αν το πάρεις, περιμένω εντυπώσεις! Φιλιά!

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραίες επιλογές! Θυμάσαι μήπως τιμούλα για το bronzer;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραία πραγματάκια ! Αλλά αυτό που κλέβει την παράσταση είναι η μάσκαρα η Dior είναι η αγαπημένη μου !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή