5.01.2014

::Clinique - Cheek Pop Blush Review

Τα πρωτοείδα σε posts ξένων beauty bloggers και δεν μπορούσα να περιμένω τη στιγμή να έρθουν και στην Ελλάδα! Η πιο ευχάριστη έκπληξη από την Clinique! Τόσο όμορφα, τόσο ανοιξιάτικα!

Να σας περιγράψω λίγο την πρώτη επαφή... Φτάνω μπροστά στο stand και μένω έκπληκτη από τα χρώματα και τη συσκευασία τους (αν και μου φάνηκαν κάπως μικροσκοπικά). Ήρθε η ώρα να τα δοκιμάσω. Οπτικά δεν μπορούσα να προσδιορίσω αν ήταν κρεμώδη ή σε μορφή πούδρας, ρουζ. Όντως έχουν περίεργη υφή, το κατάλαβα μόλις η πωλήτρια μου έβαλε λίγο πάνω στο χέρι και ήταν... έρωτας! Διάλεξα την απόχρωση που μου έκλεισε το μάτι και το πήρα μαζί μου σπίτι.




Από τότε, αποτελεί τη νέα μου συνήθεια και είμαι σίγουρη πως θα συνεχίσω να το λατρεύω σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Έχει την πιο ιδιαίτερη υφή που έχω συναντήσει σε ρουζ. Είναι πούδρα, αλλά στο δέρμα το νιώθεις περισσότερο κρεμώδες, χωρίς αυτήν την κολλώδη αίσθηση που έχουν συνήθως τα cream blushes. Κάποιες bloggers λένε ότι μοιάζει πολύ με τα ρουζ της Tarte - δεν έχω, δεν ξέρω. Η απόδοσή του είναι εξαιρετική και η διάρκειά του, επίσης. H τιμή είναι λίγο τσουχτερή - 32 ευρώ νομίζω - αλλά μπορείτε να τα βρείτε σίγουρα σε έκπτωση και... μην αντισταθείτε! Θα τα βρείτε σε 4 διαφορετικές αποχρώσεις - 2 πορτοκαλο/ροδακινί και 2 ροζ/μωβ.

Φιλιά
και καλό μήνα!

3 σχόλια:

  1. Χμ. Το post σου μ'έκανε να θέλω να δοκιμάσω κάποιο και ποτέ δεν είχα την περιέργεια για κάτι τέτοιο! Χαχαχα, πολύ ενδιαφέρον φαίνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή