2.10.2014

::YSL - Youth Liberator Serum Foundation

Η επιλογή νέου foundation δεν μου ήταν ποτέ ιδιαίτερα εύκολη, άσε που έχω απογοητευτεί πολλές φορές από αποτυχημένες αγορές. Μετά από μια γρήγορη έρευνα, πήγα τελικά αποφασισμένη στα Sephora και έτσι ήρθε η ώρα να σας μιλήσω για τη νέα μου αγάπη.

Τι υποστηρίζει η εταιρία
Το Youth Liberator foundation, προσφέρει μέτρια προς τέλεια κάλυψη και έχει συσφικτικές ιδιότητες. Επίσης, 24ωρη ενυδάτωση και SPF20. Η σύστασή του περιλαμβάνει το βραβευμένο serum της YSL  το οποίο ενυδατώνει, τρέφει και κάνει το δέρμα πιο απαλό. Υπόσχεται να να δώσει λάμψη στο φυσικό τόνο του προσώπου και να απαλύνει τις χρωματικές ανομοιομορφίες, ώστε να δείχνει νεότερη η επιδερμίδα σας.


Δεν μπορώ να σας επιβεβαιώσω κατά πόσο ισχύουν όλα όσα υπόσχεται η εταιρία, με σιγουριά όμως θα σας πω ότι είναι από τα λίγα foundations που έχουν ταιριάξει τόσο πολύ στο δέρμα μου!
Έχει πολύ ελαφριά σύσταση και μοιάζει περισσότερο με κρέμα παρά με make-up. Δίνει πολύ φυσικό αποτέλεσμα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν φτάνει full κάλυψη, οπότε δεν θα σας το πρότεινα αν έχετε σημάδια ακμής ή άλλες έντονες ατέλειες. Λειτουργεί καταπληκτικά στις ξηρές περιοχές του προσώπου, αφού δεν τις αφήνει να κάνουν αυτό το "ξεφλουδισμένο" εφέ αλλά παράλληλα δεν εμφανίζει λιπαρότητα  (ούτε καν στην περιοχή Τ). 
Έτυχαν ημέρες που το φορούσα πάνω από 8 ώρες συνεχόμενα, με ελάχιστη πούδρα και παρέμεινε αναλλοίωτο!
Το μόνο αρνητικό του είναι πως, λόγω σύστασης χρειάζεται λίγη περισσότερη δουλειά κατά την εφαρμογή αλλά πιστέψτε με, το αποτέλεσμα το αξίζει και με το παραπάνω.

Αν αναρωτιέστε, το δικό μου είναι στην απόχρωση Βeige Rose (η πιο ανοιχτόχρωμη) και κόστισε περίπου 45e / 30ml με την έκπτωση 25% των Sephora.

Φιλιά
 xxx


8 σχόλια:

  1. απο τι καταλαβα κανει μονο για τελεια δερματα...χαχα...εγω δε νομιζω να το προτιμησω..45 και με μετρια καλυψη..?? για κοπελες ομως που ζητανε ελαφρια καλυψη πιστευω θα ειναι τελειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν θα έλεγα πως έχω τέλειο δέρμα απλά ποτέ δεν μου άρεσαν τα full coverage, οπότε απλά χρησιμοποιώ λίγο concealer σε κάποια σημεία

      Διαγραφή
  2. Η αλλαγή foundation είναι ψυχοφθόρα διαδικασία γενικά :P
    Μεγάλη υπόθεση να βρεις κάλυψη και σωστή απόχρωση αρμονικά συνδυασμένα.
    Ωραίο το YSL αλλά με τέτοια τιμή εγώ θα πήγαινα για το Double Wear της Estee Lauder που γλυκοκοιτάζω εδώ και καιρό :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τσούζει λίγο η τιμή, το παραδέχομαι. Χαλάλι όμως, το έχω κατευχαριστηθεί! Τώρα που το λες, foundation από Estee Lauder δεν έχω δοκιμάσει ποτέ..

      Διαγραφή
  3. Καλό φαίνεται, εγώ που δεν έχω πολλές ατέλειες στο πρόσωπο προτιμώ τα μεικ απ με μεσαία κάλυψη. Τώρα η τιμή είναι όντως ένα θέμα, αλλά θα το έπαιρνα για ειδικές περιστάσεις, για κάθε μέρα προτιμώ την αγαπημένη μου bb <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λογικά θα σου ταίριαζε και εσένα. Εγώ μετά τη bb cream της Shiseido, θα το ξανασκεφτώ πάρα πολύ να ξαναβάλω κάτι τέτοιο στο πρόσωπό μου

      Διαγραφή
  4. Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά από συσκευασία σκίζει! Πολύ καλό review!

    ΑπάντησηΔιαγραφή