12.08.2013

:: Stocking stuffers for Her

Οι Κάλτσες των δώρων  αποτελούν ένα ακόμη χαρακτηριστικό έθιμο των εορτών των Χριστουγέννων. Ο Άγιος Βασίλης αφήνει τα δώρα για τα παιδιά, και συνήθως τοποθετούνται κοντά στο τζάκι ή στη βάση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, δίπλα στη φάτνη ή στην εξώπορτα.



Φέτος λοιπόν αποφάσισα να τις χρησιμοποιήσω! Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει αλλά ο περισσότερος κόσμος διασκεδάζει πολύ να ανοίγει πολλά μικρά πακετάκια, ακόμα και αν το περιεχόμενο δεν είναι κάτι το εξαιρετικό. Είμαι μια από αυτούς και με χαρά σας παρουσιάζω κάποιες προτάσεις, αν θέλετε να ακολουθήσετε και εσείς την ίδια τακτική!

Η διαδικασία είναι απλή, πολλά μικρά δωράκια "στριμωγμένα" σε μια φανταχτερή κάλτσα! Για ρίξτε λοιπόν μια ματιά στα παρακάτω...Για όλα τα προϊόντα θα υπάρχει και το αντίστοιχο link.


Mavala Diamond Angel - Red & Gold
Δύο nail polishes σε γιορτινά χρώματα, κόκκινο και χρυσό περλέ με καταπληκτική γιορτινή συσκευασία - στολίδι δέντρου. Τα βρίσκεται εδώ: feelunique.com

YANKEE CANDLE - French Vanilla & Cinnamon Stick τάρτα
Τα αγαπημένα μας κεριά σε mini συσκευασία! Διάλεξα τις πιο αγαπημένες μου χειμωνιάτικες μυρωδιές! Θα τα βρείτε στην Παρουσίαση και κοστίζουν μόνο 1,80e.

The Body Shop - Mini Manicure Kit
Κλασσική αξία τα αγαπημένα μας TBS, ποτέ δεν μας απογοητεύουν! Εδώ, ένα σετ περιποίησης νυχιών με τη γιορτινή του συσκευασία. Φυσικά, μπορείτε να βρείτε τόοοσα ακόμα αξιολάτρευτα προϊόντα για δώρα Χριστουγέννων!

Travalo - Classic Excel  5ml
Aυτό θα το ήθελα και εγώ! Ο πιο βολικός τρόπος να κουβαλάς παντού το άρωμά σου! Θα το βρείτε στο feelunique.com σε πολλά χρώματα, εγώ απλώς διάλεξα το πιο γιορτινό! Το θέλω και εγώ είπα! 

Κοrres - Twist Lipstick
Kυκλοφορούν παρόμοια από πολλές εταιρίες, θα σας πρότεινα όμως να ρίξετε μια ματιά σε αυτά του Korres. Θα τα βρείτε σε πολλές αποχρώσεις, από τις αγαπημένες μου όμως είναι η Raspberry!


Kαι το "γέμισμα" συνεχίζεται! Μερικά ακόμα accessories, δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν! Σε χειμωνιάτικο και κυρίως σε christmas mood, έχω τα εξής:

OYSHO - Κάλτσες
Τις λατρεύω! Είναι χαριτωμένες και ζεστές και πάντα διασκεδάζω με τα πειράγματα των άλλων αν τυχόν βγάλω τα παπούτσια μου! Τα Χριστούγεννα γινόμαστε όλοι παιδιά!!!

ASOS-Leather Zip Top Coin Purse In Faux Pony
Έψαχνα ένα μικρό πορτοφόλι για τις βραδυνές μου τσάντες και δείτε τι βρήκα! Είναι λίγο funky, αλλά το βρίσκω ιδιαίτερο και σίγουρα βολικό. Το περιμένω να έρθει, οπότε αν θέλετε, μπορώ να σας δώσω περισσότερες πληροφορίες τότε! Θα το βρείτε εδώ: asos.com

ASOS-Faux Fur Pom Ears Beanie
Σκουφάκια  σκουφάκια παντού! Θα το βρείτε εδώ:asos.com 

Πριγκιπώ - Color Rings / Brass / Gold Plated
Σίγουρα τα έχει πάρει κάπου το μάτι σας! Minimal, στυλάτα και αρκετά οικονομικά.Μπορείτε να τα φορέσετε σε όποιο δάχτυλο θέλετε, αφού είναι προσαρμόσιμο (ανοίγει και κλείνει). Έχουν γίνει τα αγαπημένα μου αξεσουάρ (πήρα 3 η υπερβολική!). Μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα και στο etsy.com .

Αυτά ήταν λοιπόν! Και μην ξεχνάτε να συσκευάζετε όμορφα τα δωράκια σας, η μεγαλύτερη λαχτάρα δεν είναι αυτή του δώρου αλλά η αναμονή μέχρι την αποκάλυψη!

Φιλιά 
xxx

5 σχόλια:

  1. πολύ όμορφες ιδέες!!οι καλτσούλες και τα κεράκια τέλειαα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι τόσο όμορφα!!Και τα πολλά μικρά δωράκια είναι πιο διασκεδαστικά από ένα!!
    Το σκουφάκι με τα αυτάκια είναι τέλειο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή