12.05.2013

::Lovely Christmas Kits

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και είναι περίοδος υπερ-κατανάλωσης, δωράκια για τους φίλους, δωράκια για εμάς, ξέρετε τώρα πως πάνε αυτά... Και είναι και οι άτιμες οι εταιρίες που βγάζουν ένα σωρό πραγματάκια -στο πνεύμα των γιορτών βεβαίως βεβαίως- και υποκύπτουμε και εμείς... Πόσα να αντέξει ένα κορμί!


Χριστουγεννιάτικες συσκευασίες, μυρωδιές, χρώματα και σχέδια! 
Μερικά από τα ομορφότερα sets που κυκλοφορούν ως limited edition για τις γιορτές και μόνο:

The Body Shop - Festive Small Ginger Sparkle

Μας έχουν κακομάθει με τις χριστουγεννιάτικες σειρές τους! Φυσικά δεν είναι η μοναδική μυρωδιά που κυκλοφόρησε για αυτές τις γιορτές, αλλά είναι αυτή που μου άρεσε περισσότερο! Το σετ περιλαμβάνει, body mist, body butter, shimmering body lotion και ένα σαπουνάκι.

LUSH - Christmas Friends



Το κουτάκι αυτό περιέχει όλα τα bath bombs της εταιρίας για τα φετινά Χριστούγεννα. Mε βασικό συστατικό τους το βούτυρο κακάο - για βελούδινη επιδερμίδα - και γλυκές μυρωδιές εσπεριδοειδών και βανίλιας! Και αν σε στενοχωρεί η ιδέα να τα χρησιμοποιήσεις, τουλάχιστον θα σου μείνει το υπέροχο κουτάκι!

 Βath and Body Works - Twisted Peppermint (The All Daily Trio)


Μα πόσο πιο γλυκιά και κοριτσίστικη μπορεί να γίνει μια συσκευασία; Περιλαμβάνει αφρόλουτρο, λοτιόν σώματος και body mist. Η μυρωδιά τους; Ένα μείγμα μέντας, ζάχαρης, βουτύρου βανίλιας "γλασαρισμένο" με φρέσκο βάλσαμο και μια "ιδέα " musk. Ξετρελάθηκες; Εγώ πάντως ναι!

Anna Sui - Minnie Mouse Make-up Set

Γνωστή για τις καταπληκτικές συσκευασίες των προϊόντων της, έκανε το θαύμα της και για τα Χριστούγεννα! Το κουτί περιλαμβάνει μια παλέτα σκιών και ένα ενυδατικό κραγιόν. Μπορείτε να το βρείτε στο asos.com και σε άλλα χρώματα, αλλά όπως και να το κάνεις, πιο γιορτινό από το κόκκινο, γίνεται;

Άντε και καλά ψώνια σε όλες μας!
Φιλιά
xxx

6 σχόλια: