11.09.2013

::Tea Tree Skin Clearing Lotion

Και ενώ πίστευα, μετά τα δραματικά αποτελέσματα της aloe vera, ότι το "ξέσπασμα" του προσώπου μου είχε λάβει τέλος, να τα μας πάλι! Έχω βάσιμες υποψίες πως το χάλι του δέρματος μου, οφείλεται σε κάποιο συγκεκριμένο προϊόν, αλλά μέχρι να σιγουρευτώ λέω να μην  το "θάψω". Προς το παρόν θα σας μιλήσω για ένα gel ενυδάτωσης που τελευταία με βοηθάει πολύ.

Το Tea Tree Skin Clearing Lotion, είναι ένα προϊόν από την σειρά Tea Tree των The Body Shop η οποία αναφέρεται σε προβληματικά - ακνεϊκά δέρματα.


Μερικά θετικά και αρνητικά του προϊόντος:

+έχει λεπτόρρευστη υφή
+ενυδατώνει αρκετά καλά την επιδερμίδα
+απορροφάται πάρα πολύ γρήγορα, ακόμα και αν βάλεις παραπανίσια ποσότητα
+αφήνει  matte τελείωμα
+αρκετές ώρες μετά, δεν εμφανίζεται λιπαρότητα

-έχει πολύ έντονη μυρωδιά (ακριβώς όπως και το tea tree)
-τσούζει λίγο σε ανοιχτές πληγές

Tο χρησιμοποιώ σχεδόν 10 μέρες, πρωί - βράδυ και έχω σταματήσει τη χρήση οποιασδήποτε άλλης ενυδατικής κρέμας. Πλένω το πρόσωπό μου και εφαρμόζω μια καλή ποσότητα σε πρόσωπο και λαιμό. Μου αρέσει πάρα πολύ που μετά τη χρήση νιώθεις ότι το δέρμα σου έχει απορροφήσει όλο το προϊόν και έχω δει μεγάλη βελτίωση με τα σπυράκια από τότε που ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ. Γενικά, θα το πρότεινα αν έχετε προβλήματα με ακμή αρκεί να είστε ανεχτικές στις έντονες μυρωδιές.
Φιλιά
xxx

5 σχόλια:

  1. Έχει πράγματι πάρα πολύ έντονη μυρωδιά αυτή η σειρά! Εγω εχω δοκιμάσει τη μάσκα ( που έχει τέλειο πράσινο χρώμα!!!) και το primer σε δειγματακια και μου άρεσαν και τα δύο παρα πολυ αλλα νομιζω οτι αν το παρω σε full size δεν θα το αντεχω απο καποια στιγμη και μετα λογω μυρωδιας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν θέλεις επισης δώσε μου το e-mail σου ή όπου αλλού μπορούμε να επικοινωνήσουμε γιατί θέλω κάτι να σε ρωτήσω:):)

      Διαγραφή
    2. Εμένα δεν μ' ενοχλεί γιατί γενικά μ' αρέσει η μυρωδιά του. Και μόλις απορροφηθεί, γίνεται ανεπαίσθητη, έτσι κι αλλιώς.

      Διαγραφή
  2. Τη λατρεύω αυτή τη σειρά, προσωπικά μ'αρέσει το άρωμά της! Θέλω να το δοκιμάσω και αυτό κάποια στιγμή, είμαι σίγουρη ότι είναι τέλειο προϊόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή