11.15.2013

::Holika Holika - Clear blackhead scrub

Είχα μπει και χάζευα τα πραγματάκια ενός ακόμα κορεάτικου site beautynetkorea.com κυρίως ψάχνοντας κάποια BB cream. Δεν κατέληξα σε κάποια, όμως μου τράβηξαν την προσοχή κάποια άλλα skin care προϊόντα και έτσι αποφάσισα να δοκιμάσω.

Έχω ένα θεματάκι με τα μαύρα στίγματα στη μύτη - ειδικά το σημείο ψηλά στο κόκκαλο, καθώς είναι από τις πιο λιπαρές περιοχές του προσώπου μου. Όταν λοιπόν είδα το συγκεκριμένο scrub, αρχικά γέλασα με τη χιουμοριστική συσκευασία "pig nose" και μετά σκέφτηκα γιατί όχι;


Τι είναι; Ένα srub με ζάχαρη (και άρωμα μανταρινο-λεμονιού) αποκλειστικά για την μύτη. Απομακρύνει τη λιπαρότητα και βοηθάει πολύ στην απομάκρυνση του σμήγματος που συσσωρεύεται στους πόρους. Επίσης περιέχει εκχύλισμα aloe vera, ώστε να μην αφυδατώνεται το δέρμα μετά τη χρήση. Για να είμαι ειλικρινής, δεν είχα μεγάλες προσδοκίες απλά ήθελα να το δοκιμάσω. Και ω! Αυτό το πράγμα όντως δουλεύει! Σε καμία περίπτωση δεν κάνει θαύματα, ούτε συγκρίνεται με τα αποτελέσματα ενός καθαρισμού, όμως περιορίζει τη λιπαρότητα, απομακρύνει τα επιφανειακά στίγματα και μαλακώνει τα υπόλοιπα ώστε να μπορείς να τα ξεφορτωθείς χωρίς κόπο και πόνο. Το χρησιμοποιώ σχεδόν ένα μήνα 2-3 φορές την εβδομάδα και μου αρέσει πολύ.

'Eχετε δοκιμάσει κάτι παρόμοιο;

Φιλιά
xxx




8 σχόλια:

  1. Πολύ ενδιαφέρον!!Το αγόρασες από το site??
    Για πες μας μερικές λεπτομέρειες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, είπα να δοκιμάσω ακόμα μια φορά, αφού μια παραγγελία που είχα κάνει από το cosmeticlove.com δεν ήρθε ποτέ. Κατά τα άλλα, έχουν τα ίδια προϊόντα. Εντυπωσιάστηκα που έφτασε το δεματάκι μέσα σε 10 μέρες! Εάν σκέφτεσαι να κάνεις αγορές από κορεάτικο site, σου το προτείνω!

      Διαγραφή
  2. Καλα τι τελεια συσκευασια; εχω κι εγω θέμα με μαυρα στιγματα στη μυτη παρολο που εχω ξηρο δερμα..θα θελα να το δοκιμασω και αυτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουν ολόκληρη σειρά περιποίησης για τα μαύρα στίγματα στη μύτη! Μπες στο site να ρίξεις μια ματιά

      Διαγραφή
  3. Γλυκουλι!!! Εγω καθομαι και μου τα βγαζει η αισθητικος ,αλλιως peeling για να μην βγαινουν εξω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1 εβδομάδα μετά τον καθαρισμό, εμφανίζονται δυναμικά και πάλι οπότε χρειάζομαι κάτι που να τα περιορίζει :(

      Διαγραφή
  4. Πολύ ενδιαφέρον! Αυτά τα μαύρα στίγματα είναι τόσο ενοχλητικά και επίμονα που μου σπάνε τα νεύρα και ότι υπόσχεται ότι τα περιόριζει μου τραβάει την προσοχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα μου λες! Πάντως το συγκεκριμένο βοηθάει αρκετά, νομίζω αξίζει να το δοκιμάσεις

      Διαγραφή